Често задавани въпроси

Защо да избера онлайн обучение по чужд език?

Изучаването на чужд език онлайн вече е достъпен и удобен начин за лесно и ефективно овладяване на чужди езици, особено ако не разполагате с много свободно време! Езиковите курсове в онлайн платформата на Училища ЕВРОПА използват утвърдени технологии в дистанционното обучение, най-добрите учебници и квалифицирани учители. Ако сте мотивирани да овладеете чужд език, а нямате необходимото време да посещавате традиционни курсове, онлайн обучението е Вашето решение.

Какво включва онлайн курсът по чужд език?

  • Курсът включва онлайн уроци и консултации с квалифициран преподавател във виртуалната класна стая, в удобно за Вас (извънработно) време.
  • Разнообразни упражнения и видео уроци, както и регулярни тестове, проверяващи напредъка Ви.
  • Неограничен достъп за самоподготовка до ресурсите на системата по всяко време.

Що е то Виртуална класна стая?

Виртуалната класна стая дава възможност за гласова и визуална комуникация между преподавателя и обучаемите. В зависимост от учебната програма, тук се провеждат консултации с преподавателя и диалози между обучаемите на различни теми, правят се упражнения с помощта на виртуалната дъска, развиват се всички езикови умения. По-ясна представа за това как работи Виртуалната класна стая може да добиете тук:

За да включите субтитрите натиснете обозначената икона (subtitles/cc) на картинката по-долу!

Каква е продължителността на курса?

Продължителността на онлайн курса по чужд език зависи от съответното ниво, което сте избрали. През целия период на обучение ще имате възможност да ползвате неограничено ресурсите на нашата система за виртуално обучение.

Какво ниво на владеене на езика ще постигна?

Онлайн курсовете, предлагани от Училища ЕВРОПА покриват всички нива по Общата европейска езикова рамка.

Какви са предимствата на онлайн езиковото обучение ?

  • Онлайн обучаемите могат сами да определят времето и продължителността на самоподготовката си с ресурсите на системата. Можете да учите на спокойствие у дома, а защо не и през почивките в офиса, без губене на време за придвижване до учебната база.
  • Съдържанието на онлайн курсовете предлага много възможности за самоподготовка – мултимедийни упражнения, видео уроци, тестове и т.н., които може да ползвате неограничено по всяко време.
  • Консултациите и упражненията се провеждат от квалифицирани преподаватели на Училища ЕВРОПА.
  • Най-съвременни методики за преподаване на чужди езици.
  • Онлайн обучението вече е доказано ефективна система в цял свят.

Има ли някакви специални технически изисквания за онлайн обучението?

За онлайн обучението няма никакви специални изисквания. Нужно е, естествено, да имате браузър (Mozilla FireFox, Google Chrome и др.) на компютъра и интернет връзка. Не е необходимо да се инсталира някакъв допълнителен софтуер. За да комуникирате във виртуалната класна стая, са ви необходими само слушалки и микрофон.

Последно модифициране: четвъртък, 21 януари 2016, 09:45